Позвънете ни - За Басейни
0898 742 103

Ветроупорни завеси

ВЕТРОЗАЩИТНИ ЗАВЕСИ от прозрачно PVC фолио - КРИСТАЛ

Подходящи са зазатваряне на зимни градини, открити тераси;магазини; изложбени площи; беседки;автомивки...

Позволяват защитените пространства да се използват целогодишно. Ограничават климатичните въздействия; лесни за поддръжка и почистване. Изработват се от прозрачен PVC винил/кристал/, който може да бъде с различна дебелина 0,6;0,8...

Обкантването се изпълнява с цветен PVC плат , по избор на клиента.

Начин на укрепяне :

  • статичен вариант с копчета;
  • статичен вариант с ципове ;
  • с механизъм - ръчно задвижване с манивела;
  • с велкро "котешко езиче"
  • с капси и ластично въже

 

СТАЦИОНАРНИ ВЕТРОЗАЩИТНИ ЗАВЕСИ С КОПЧЕТА
Изработва се от ПВЦ кристал с дебелина 0.6мм , окантено с ПВЦ винил 650гр./м2 , и поцинкована тръба в джоба. С възможност за изработка на врата.

ВЕТРОЗАЩИТНИ ПАНА С МЕХАНИЗЪМ - подходящи за тераси или за завеси с по-голяма за обслужване площ. Задвижването е с ръчен механизъм - вал;редуктор; манивела и законтряне с алуминиеви куки. Възможност за монтиране на стена и на таван.

ВЕТРОЗАЩИТНИ ПАНА С ЦИП
Изработват се от PVC  кристал 0,6, обкантени с цветен кант от винил по желание на клиента. Отварянето и затварянето става ръчно с помощта на цип с двоен плъзгач. Удачен и практичен вариант за затваряне на беседки, тераси и изработката на врати при стационарните завеси.

Ветроупорни завеси 0,6 – 32,00лв. и 0,8 – 35,00 лв. кв. м. Без ДДС

 

Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси Ветроупорни завеси