Позвънете ни - За Басейни
0898 742 103

Басейни

Басейни

След  14 години трупане на опит през 2012г. създадохме фирмата Маркови Трейдинг ЕООД в услуга на Вас клиентите.

Предлагаме на Вашето внимание модулни басейни за вграждане от серията „Тузлата”. Овални басейни изработени от пластифицирана ламарина, германско фолио/линер/ и холандска професионална филтрация. Комбинация гарантираща качество.

Елипсовидния ни модел „Агалина” е басейн бижу за вашия двор с възможност за размер съобразен с терена и дълбочина 1.25м.,1.50м.

И най-новият ни модел за сезона”Арапя” продукт събрал дългогодишния ни опит.

„МАРКОВИ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД ви предлага богат асортимент от басейни както и цялостно оборудване за тях. Ако искате да притежавате басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и безпроблемно ползване, ако искате това да стане бързо и на изгодна цена - тогава сте попаднали на правилното място! Бъдете винаги на една крачка пред всички като използвате нашите продукти.

За вас най-изгодните басейни за вграждане и аксесоари за поддръжка на вашия басейн.

Ние имаме всички необходими специалисти, всички умения и необходимото оборудване, за да предложим строителство, оборудване и поддръжка на басейни на изгодни цени. Ние ще изработим вашият басейн от начало до край, от планирането до последния вентил, без да е нужно да се занимавате да търсите други фирми и майстори.

Изработка; доставка и монтаж на модулни басейни за вкопаване. Комплект от високо качествени материали - стоманена ламарина с PVC покритие; линер от PVC винил; пясъчна филтрация и закладни части - скимер; дюза; стълба. Опростена строителна част. Реализиране на вашия проект в кратки срокове.

Защо да изберете нас?

Опростена строителна част, без ограничения в размерите, качествени материали, изработка и монтаж в рамките на 10 дни.

За всички сглобяеми басейни предлагаме аксесоари- зимни и летни покривала, препарати за третиране на водата, LED осветление и всички консумативи за поддръжка на басейна.

Нашите вградени басейни задоволябат вашите потребности от ниски цени, качествени материали и гаранция за безпроблемно дългогодишно ползване.

БасейниБасейни

 

ЦениБасейни

 

БасейниБасейни